mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

Norway trip - Hardangervida.

Navigace: mushow.cz / News / Norway trip - Hardan..

V březnu jsme podnikli trip do Norska do Hardangervidy a byl to jeden z mých nejlepších snowkitingů v životě. Do Norska bych se jednou velice rád vrátil. Vzniklo tohle videjko tak check this out.

Norsko 2013 from Kamil Kotucz on Vimeo.

Vložil: KAMO, 07.04.2013

Komentáře

SKLeenik
08.04.2013 v 20:53

Dobře boreček!

Odpovědět
Bimrs
08.04.2013 v 18:19

Luxus stryčku, škoda, že jsme se míjeli.....

Odpovědět
Tom
08.04.2013 v 11:01

Abych pravdu řekl, tak jsme byli ve stejný termín jako Hadrák a na silnej nebo slabej vítr jsme si nestěžovali, jeden den foukalo opravdu hodně, ale jinak v pohodě. Sníh a vítr jsme měli perfektní, jde o to ho jenom najít a vědět, kam má člověk jet. Tady byla opravdu přítomnost průvodce k nezaplacení. Dole na jezeře foukalo třeba 12-13 a jeli jsem dál výš, kde bylo ideláních 8-9 m. Jinak když to vidím, jel bych hned zase. Hezký video.

Odpovědět
hadrák
08.04.2013 v 11:36

Tome,špatně jsi mne pochopil.Já si na sílu větru vůbec nestěžuji.Bušák dole u Ustaosetu jsme zvládli v pohodě na osmičkách.Později už nahoře na dvanáctkách.Jak to potom zesláblo,tak spíš na svahové pokusy.Jen ten prašan,vzhledem ke stálému směru větru,uměl najít snad jen Bimrs,nebo Rupair při těch jeho dálkovýh jízdách.Ale celkově ohromná spokojenost,včetně beginerů,co neměli odvahu na kopce za lepším sněhem.Jinak loni jsme měli sníh o hodně lepší(celoplošně 2Ocm prašanu).Jen je škoda,že jsem neměl možnost na ty polety,co tam předváděli Bimrsovi,jim půjčit batoh boblbee(integrovaný páteřák)s kamerkou na rameni.

Odpovědět
Čikas
08.04.2013 v 13:24

Přečetl jsem si o tom na všech forech a připadá mi že jsou dvě Norska a každé jiné. Parádní záběry !

Odpovědět
hadrák
08.04.2013 v 15:26

Na více fórech je dost videí,kde se nedá lhát,i když 90%materiálu nepoužito.KAMOvi a jeho partičce to vyšlo,Bimrs tam má videjko taky týden před našim turnusem(to videjko jsem viděl ještě před odjezdem),Tommino fotky z 12.3,možná video něco prozradí.Byl bych zvědavý na vidko z pozdější doby.Mohlo být i hůř,bo loni byl Lukáš týden před náma na ledovce,jsou to přece jen hory.Já tam byl spokojený na ultimum a kdo nevěří ať tam letí.Ještě to nejlepší se tam dá stihnout.

Odpovědět
Switch
08.04.2013 v 10:17

Pěkně jste si to užili!

Odpovědět
hadrák
08.04.2013 v 10:08

Konfigurace směru větru a sněhu vám vyšla perfektně.Nejde o to najít si ten správný sklon kopečku,ale nám nepřálo štěstí v tom,že jsme dojeli když byl fičák z jihovýchodu i se sněžením a pak jen zeslábl a směr nezměnil a sníh byl nafoukaný jen v závětří.Pěkný video,který zase způsobí absťákový pocity.
KAMO,kolik jste měli pod nulou?Nám auto v druhé půlce března naměřilo 300m za Halnem -24°C a o 500m dál k Dyranutu už ,,jen"-20.Bydleli jste poblíž Ustaosetu,či na kraji Geila v tý šestce,nebo kde to bylo a na kolik vyšla noc?Já až takový luxus jako byl v Geilu nemusím(byli jsme tam na vlastní pěst).Předem dík za info pro případnou alternativu pro příští trip.

Odpovědět
Kamo
08.04.2013 v 11:35

Ahoj. Byli jsme v termínu od 9.-16.3 a co se týká teploty tak bylo pořád cca  -15 stupňů (v noci asi méně) ale přes den sluníčko, takže to bylo v pohodě. Každý den jsme byli na jiném místě a měnili jsme to podle směru větru a vždy jsme to vychytali super. Ubytování jsme byli úplně na druhou stranu od Vás a na spot jsme to měli kousíček (místo ale nemůžu říct :-D). Geilo je docela daleko a jelikož NORSKO je super drahé, tak nebylo třeba bydlet někde v městě. Každopádně pro mě nejlepší Snowkiting a můžu jen potvrdit, že je to "Meka" snowkitingu. 

Odpovědět
hadrák
08.04.2013 v 12:21

O místě teda zhruba tuším a důvod smajlíku asi znám.Jen jsme se minuli jen těsně(myslel jsem, že vás ještě zastihnem).Ale v popisce máš únor,na videu february je taky,tak proto mne zajímaly ty teploty.Bob nás varoval už loni,ať se netlačíme do února.Pěkné polety se vám tam vydařily(1.07-1.30).

Odpovědět

Nový komentář:

anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook