mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

Mushow Murphy Pro 158 - World Champ of snowkiting

Navigace: mushow.cz / MSW Products / Mushow Murphy Pro 15..

                                                                                                                                    ENGLISH VERSION HERE 

Jeden z nejkvalitnějších SNK boardů na trhu vůbec je určen pro ty ridery, kteří jdou do snowkitingu natvrdo a bez kompromisů. Špičkový snowkiting board pro freestyle i freeride na pláních i ve vysokých horách. Murphy a Mushow Team tested

Marek "Murphy" Zach je úřadujícím světovým šampiónem ve snowkitingu. A Murphy jezdí pouze na tom nejlepším a na tom, co si sám navrhne a odzkouší. Po několika letech vývoje a výroby snowkiting boardů Mushow přichází již s druhou generací Murphyho pro modelu. Board splňuje ty nejpřísnější požadavky na jízdu jak v powderu a na měkkém povrchu, tak hlavně na povrchu umrzlém. Perfektní odraz z hrany, přímá a rychlá jízda a vyleděný flex boardu, to jsou hlavní vychytávky boardu, které Murphymu dopomohly k jeho vítězství na mistrovství světa.

Pro letošní sezónu přichází nový Mushow Murphy Pro ve dvou provedenich

Pro nejnáročnější uživatele je připravena Full Carbon verze. Lehký a špičkově výkonný board zvolí rideři, kteří hledají nízkou váhu a vysoký výkon pro svůj agresivní riding. Carbon verzi volí Murphy a Mushow Team rideři.

Letos nově také Fiberglass verze, která nadchne ridery, kteří o SNK speciálu uvažovali, ale pro jeho vysokou cenu si tento špičkový board raději odpustili. Vynikající jízdní vlastnosti a vysoká životnost boardu ukáží svému majiteli snowkiting v plné jeho kráse. 
 
 
Mushow Murphy Pro spodek boardu
Mushow Murphy Pro vrch boardu
 
 

Klasický twintip, inzerty vzdáleny stejně od tipu i tailu. Sidecut radius je přizpusoben snowkitingu. Backside hrana, po které jezdíte 95% času, je rovnější a má poloměr 13m. Tím drží váš board v směru a netlačí vás stále do oblouku. Frontside hrana má klasický poloměr 9m.

Jádro celodřevěné. Twin dřevěná jádro, které je navrženo pro celkově měkčí a centrovaný flex. Boční profil jádra je zesílený pod vázáním a centrovaně ztenčený uprostřed. Symetrický tvar a flex jadra je optimálně rozložený na širší postoj tak, aby konce prkna poskytovaly maximální stabilitu a střed zůstal měkčí pro nezávislejší ovládání přední a zadní nohy

Opačně prohnutý board, neboli "Rocker", neboli "Banana shape" je pro náš sport malou revolucí. Board je v jízdě daleko klidnější, lépe zvládá jak jízdu v prašanu, tak na tvrdém povrchu a daleko lépe absorbuje terenní nerovnosti. Ideální je také na wakestyle.

Full Carbon verze, která dělá board tužším v torzi a podstatně snižuje jeho váhu. Board poskytuje riderovi solidní výkon do popu, který je tak důležitý pro správný odraz z hrany.

Fiberglass i carbon verze mají potom ještě carbonem zesílenou, velmi namáhanou, backside hranu pro maximální životnot vašeho boardu.

Sintrovaná. Kategorie velmi tvrdých skluznic s dlouhou životností, které jsou velmi odolné proti poškození.

 

WAVY EDGE 

Hlavní vychytávka Mushow Murphy Pro 2012. "Zubatá hrana" působí podobně, jako když řežete např. chleba zubatým, nebo rovným nožem. Na měkkém povrchu nemáte se zaříznutím boardu žádné problémy. Problém přichází na povrchu umrzlém. A přesně ady poznáte nesporné výhody zvlněné hrany. Nadšeni budou i wakestylaři, u kterých byl odraz na umrzlém povrchu nemožnou záležitoostí. "Wavy Edge" je použita samozřejmě pouze na backside hraně boardu.


 

Prohnutí boardu je radikálnější, změnila se struktura a tvar jádra i materiál uvnitř. Samozřejmě při zachování našeho standartního sidecut radiusu, 13m na BS hraně a 9m na FS hraně. Výhody jsou všeobecně známy. Rovnější hrana vede board v přímém směru a banana shape zase dělá board pohodlnější při jízdě v jakékoliv terénu a na jakémkoliv povrchu. Board je ovšem vynikající nejen při freeride pojezdu, ale také při snow wakestyle, kdy má board neuvěřitelný pop při odrazu z hrany, což jsme letos vyšperkovali na maximum tzv. "zubatou" hranou. Napomáhá tomu také jádro, pod vázáním širší, ve středu užší. Pokud zvolíte top provedení ve full carbonu, pop je naprosto famózní. Použita byla kvalitní sintrovaná skluznice, která je sice náročná na namazání, ale poté velice dobře drží vosk i u hrany boardu a to i při pojezdu na tvrdém povrchu. Board tak nemusíte mazat každou hodinu:) Pod nohama máte tedy to nejlepší, co současný snowkiting trh nabízí a to za velice slušné peníze.Teď už je to jen na vás.


 

MUSHOW MURPHY PRO - parametry:
Length: 158cm
Shape: Twin Tip
Tip Width: 29.5cm
Waist Width: 26cm
Tail Width: 29.5cm
Sidecut radius: 13/9m
Balanced Feet: 50/50
Doporučené vázání: APO, FLOW, SP

CENA: Mushow Murphy Pro carbon          - 9900Kč (400Eur)
           Mushow Murphy Pro fiber glass    - 7900Kč (330Eur)
 
Pokud máte o board zájem, můžete jej zakoupit na MUSHOW KITESTORE
 

Vložil: admin, 05.12.2011

Komentáře

admin
09.12.2011 v 11:27

Pridan angl. preklad TADY

Odpovědět

Nový komentář:

anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook