mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

JE SLINGSHOT RPM 2013 PERFEKTNÍ KITE?

Navigace: mushow.cz / Product reviews / JE SLINGSHOT RPM 201..

Když RPM roku 2009 vstoupilo na trh, způsobilo svým konceptem malou revoluci. Od té doby byl kikte stále vylepšován a dnes je RPM perfektním kitem. Open C platformu převzala od Slingshot většina velkých firem. Zájem jezdců o tento koncept je velký, RPM dobývá jednu metu za druhou. RPM dopomohlo Youri Zoonovi k poslední dvěma titulům světového šampióna, kitu doslova propadlo velké  jezdců po celém světě. Co je na tomto "nezničitelném" kitu tak vyjímečného? Mrkněte na recenzi REAL WATER SPORTS,  jedné z nejuznávanějších organizací vůbec.

SLINGSHOT RPM 2013 

Celá recenze SLINGSHOT RPM 2013 zde.

Kompletní popis RPM 2013 na MUSHOW KITESTORE zde.

RPM 2012 ve slevě ZDE

Vložil: admin, 19.06.2013

Komentáře

ArchaL (web)
20.06.2013 v 08:21

RPM jezdim od 2009 a je to rozhodne hodne vyladena a kvalitni masina, proste SS :-)

Odpovědět
Drahun
19.06.2013 v 17:15

Akurát slovo "nezničitelný " bych umazal, praská ve švech 2011tka, jinak dobry kite a ve všech ohledech spoko

Odpovědět
Switch
19.06.2013 v 18:18

RPM 2011 praska ve svech, tzn, ze kazdy RPM 2011, ktery jsi videl, praskl ve svech, nebo jen ten tvuj kousek? Co mechanicke poskozeni? Kde jsi kite kupoval? Protoze my zadnou takovou  reklamaci neresili. Samozrejme stat se muze vse, zadna firma neni 100%, jen tim slovem bylo receno, ze Slingy proste vydrzi. 

Odpovědět
Drahun
19.06.2013 v 18:57

Každy ne, ale od dvou vim, že jo.Kupovanej funglovka nova mašina v r. 2011 ne od vas Anglie, nelitam nic profi a ani žádnej amater nejsem abych tim,řezal hlava nehlava o zem, prostě se to stává, jen mě to zamrzelo u takové mašiny,když do toho čovek nasype a pak vidí jak mu kite lupne v době před sezonou a musí čekat na drahou opravu tak ho zamrzí. Musel bys to vidět, nechci hanit kite, je fakt dobrej a vřele doporučuji, ale o tom slově nezničitelném bych polemizoval 

Odpovědět
Switch
19.06.2013 v 19:09

Nevim, tvuj kite jsem nevidel, u nas se nic takoveho nestalo a kdyby jo, je tady reklamacka. Kitem rezem hlava nehlava, hlavne o vodu, i kdyz i o zem se nekdy podari a nic. Priste kup kite v ČR a mas klid. 

Odpovědět
Grby
19.06.2013 v 12:14

Ta fotka je luxusní....byl jsem tam v pondělí a na pojezd v řece nic nemá:-))

Odpovědět
Switch
19.06.2013 v 15:13

Foukaji 4m/s a v 11ce mas full power co?:)) A přechyty zadara....

Odpovědět
Menša
20.06.2013 v 10:49

a co je to za flek?

Odpovědět
Lukas
20.06.2013 v 11:26

Traunsee - Ebensee

Odpovědět

Nový komentář:

anketa

Provozujete Wing Foiling?




MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2022 Mushow.cz

mushow on facebook