mushow kitestore
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
  • header pic
Mushow Kitestore
forum/poslední
comments/poslední
bazar
Návštěvy
TOPlist

Wake Winch Jam '14 Vol.2

Navigace: mushow.cz / Competition / Wake Winch Jam '14 V..

Wake Winch Jam '14 Vol.2

V sobotu 5.4. se v Karviné Lodičky uskutečnil první wakeboarding event této sezóny. Vyjímečný byl tím, že potah obstaral winch naviják, což ukázalo, že akci je možno uspořádat i za relativně nízkých nákladů. Samozřejmě za předpokladu maximálního nasazení pořádající partičky. A partička se worku chytla naplno, za což jí patří BIG RESPECT!

Po klasických ranních přípravných pracech, na kterých se ve velké míře podíleli i sami pretěkári, mohl závod vypuknout naplno. Muzika hrála břinkala, Zalej hulákal do mikráku (nutno poznamenat, že tento týpek s nevyčerpatelnou slovní zásobou celý event odkomentoval ve velkém stylu!) a rideři se chopili svého řemesla. K ojetí byly připraveny tři překážky postavené tak, že ojet je všechny naraz bylo PRÝ nemožné a všichni dávali spíše kombinaci dvou, případně jedinou překážku. Jelo se stylem jamu, což znamená nekonečný riding všech zúčastněných až do totálního vyčerpání. Výhodou takového formátu pretěku je hlavně to, že se pořád něco děje a divák nepříjde zkrátka. Na konec celé session judges vyberou ty nejlepší, kteří si potom rozdělí hodnotné ceny, za které někteří postaví i celý barák :D Vše je samozřejmě trochu jinak, protože v našich podmínkách dostanou tak maximálně trochu hadrů, aby jim nebylo zima, až se budou válet po následné kalbě někde v parku :) I tak si ale sponzoři, kteří jsou ochotni zasponzorovat jakoukoliv akci, zaslouží velký respect, bo kšeft v našem Bananistánu, kde si kapsy z našich daní cpou tak maximálně zkorumpovaní politici a jejich otrokáři, v současné době nemá na růžích ustláno. A to už se vůbec nebavíme o pořadatelích, pro které je to jen kupa práce za dobrý pocit. Kluci odvedli skvělou práci a partička na místě se pobavila monstrózně. A vo to přece dé!

Pretěkári se už na začátku sezóny ukázali v parádní formě a nad pekly, které sázeli, zůstával rozum stát. Vždyť na startu stála taková esa, jako Murphy, Jádro, Žbira, Kaňůs, Fuko atd....

A co se zdálo jako sci-fi, se nakonec stalo skutečností. Jádro přejel napřejetelné a dal všechny překážky v jedné jízdě! A Zalej šel do naha :D Když si vezmete, že vzduch i voda měli parádních 11st, tak se ani nedivím, že ho Zalej po své spektákl jízdě nemohl najít :) Zalej prostě zabil a respekt, že sázku nevykřivil. V celém jamu nakonec svým vytříbeným stylem nejvíc zabíjel Žbira a pretěk tak zaslouženě vyhrál. Nutno poznamenat, že Žbira stloukl celý park vesměs sám a strávil tak na přípravě závodu nejeden den. Druhý byl Murphy, na třetím fleku skočil Fuko a čtvrtý Jádro. Respekt taky jediné holce v jamu Míši, která se neohroženě štípala spolu se svými mužskými kolegy.

Celá akcička se určitě zapíše do dějin našeho winch wakeboardingu jako legendární a to jsme se před závěrečnou kalbou raději vytratili:) Dle čerstvých informací si účastníci zájezdu ještě dnes lížou rány. Někdo nějaké fota, partičko?:))

It's All About The Shred!

Switch

 

Výsledky:

Chlapi

  1. Bogdan „Žbira“ Kornas

  2. Marek „Murphy“ Zach

  3. Fuko

  4. Tomáš „Jádro“ Jadrný

Holky

       1. Míša

 

Sponzoři: 

Foto: Switch, Silvi

 

Na Lodičkách je vše připraveno, Winch Jam může začít...
Zalej, který si před pretěkem vyprasil kotník, tentokrát v roli speakera...
Žbira na první překážce Winch Jamu....
Jádro, i když né uplně v pořádku, dával hrubě...
Murphy a jeho one foot...
Jádro při šprajcu na transférku. Přežil:)
Týpek na wakeskate se na navijáku nerozjel, ale 15 min ve vodě v téhle kose? Neviditelný neoprén?:)
Žbira při transféru přes rouru...
Jádro
Žbira pro press:)
Lidí se sešlo slušně...
Žbira dnes dával prostě nejvíc...
Zalej hecuje jedinou holku v jamu, Míšu...
Moc mluvit se někdy nevyplácí:) Zalej hecnul Jádra a Jádro potom fandil Zalejovi při jeho naked jazdě:)
Žbira, vítěz celého Wake Winch Jamu '14 Vol.2
   Je za námi první podnik wake sezóny 2014. Rideři dávali hrubě a partička se bavila královsky.            That's it, that's all!

Vložil: admin, 08.04.2014

Komentáře

Silvie
08.04.2014 v 10:16

Díky za supr akci!!! už konečně víme jak se dá naviják slušně využít ;-)

Odpovědět
anketa

Letní kite trip (dovolená) v mém případě trvá:





MKB info
?>
login


Registrace

Zapomněli jste heslo?

Partners

design & web puradesign logo - web. stránky

rss newsNewsrss forumForum

Kontakt | Copyright © 2001-2024 Mushow.cz

mushow on facebook