up line

MUSHOW & OAKLEY

Nedávno byla navázána nevyhnutelná spolupráce mezi Mushow a Oakley, asi nejlepší firmou zabývající se především výrobou brýlí pro sport a volný čas. Obzvláště pro náš sport je ochrana očí jednou z nedůležitějších věcí. A to ať už v letních měsících před nebezpečným zářením, anebo v zimě z téhož důvodu a navíc ještě z důvodů perfektní orientace v terénu. Není nic hošího, než když v 60km/h špatně vidíte, nebo neodhadnete blížící se zem po vašem poletu. Potom to končí v nejlepším případě pádem, v tom horším zraněním. V Oakley ví naprosto přesně, co naše oči potřebují. Mrkněte na technologie, kterými se brejle od Oakley pišní a potom zvažte, jakou ochranu vašich očí zvolíte. Platí jednoduché pravidlo: NEVIDÍM, NEJEZDÍM.


OAKLEY HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO)®

Pravděpodobně nejlepší český překlad by zněl Optika s vysoce rozlišovací schopností. V praxi to znamená, že každé brýle OAKLEY, které si zakoupíte, Vás ohromí svou optickou čistotou a věrným zobrazováním toho, na co hledíte. HDO je souhrn patentovaných technologií, které ve výsledku utváří dokonalou čočku, která nemá ve světě konkurenci. HDO předčila všechny testy Americké Standardizační Organizace (ANSI).

- HDO® vám umožňuje vidět čistě, ostře a bez zvětšovacího, zkreslovacího efektu, který vytváří běžné čočky.
- Vidíte všechno přesně tam, kde to je. Váš pohled není nijak posunutý či zakřivený.
- HDO poskytuje také jedinečnou ochranu proti rozbití čoček a 100 % ochranu proti UV záření díky nejdokonalejšímu materiálu čočky.

Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana
Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana

POLARIZOVANÉ ČOČKY

Oakley polarizované čočky blokují nepříjemné účinky ostrého světla, které je umocněno hladkými povrchy jako jsou vodní hladina, čerstvý prachový sníh nebo lesklá dlažba. Jsou tedy speciálně navrženy do prostředí, které jsou pro oko díky silným odleskům slunce nepříjemné i při použití slunečních brýlí. Běžná polarizace čoček sebou přináší mírné zastření a zkreslení obrazu, ale Oakley vyvinulo unikátní polarizační technologii, která nezkresluje obraz a dokonce zvětšuje kontrast.

- Dokonalý filtr k blokování oslepujících paprsků prudkého světla
- Široká škála barev čoček, které umocňují hloubku vjemů

OAKLEY PLUTONITE® JAKO OCHRANA PŘED UV ZÁŘENÍM

Další z mnoha patentů, používaný exkluzivně firmou OAKLEY pro její výrobky. Jedná se o ultralehký a opticky velice vyvážený materiál, jediný svého druhu na světě. Již v surovém stavu a bez jakýchkoli dalších přísad, barev, nebo povrchů, blokuje 100% všech škodlivých slunečních paprsků (UVA, UVB, UVC a modré záření). Plutoniová příměs je obsažena přímo v čočce, nelze ji tedy používáním odstranit nebo narušit a tím snížit i UV ochranu.Většina výrobků OAKLEY, kde je tento materiál použit, vyhovuje přísným normám Americké Standardizační Organizace (ANSI) pro svou optickou čistotu a odolnost proti nárazům.


IRIDIOVÉ ČOČKY

Technologie zevního povrchu skel:

Na některých sklech brýlí OAKLEY je nanesena velice tenká vrstva speciální látky - iridia - v různých barvách. To má za důsledek ještě další zlepšení optických vlastností skla, zejména snížení účinku prudkého oslnivého světla. Zároveň tato vrstva znesnadňuje pohled do Vašich očí zvenku druhou osobou. Iridiová vrstva je velice citlivá a je proto nutné dbát při používání těchto skel zvýšené opatrnosti.


POLARIC ELLIPSOID

Geometrie skel

Celý princip této technologie je velice jednoduchý. Díky speciálnímu tvaru, který má firma OAKLEY patentovaný, skla přesně kopírují zakřivení oka. Znamená to, že mají elipsový tvar jak v horizontální, tak ve vertikální rovině. Výsledkem je optická čistota a obraz, který není ani v nejmenším zkreslen. Tato technologie je použita při výrobě brýlí s jedním celistvým sklem.

Brýle Oakley - v letních měsících velmi důležitá ochrana vašeho zraku
Brýle Oakley - v letních měsících velmi důležitá ochrana vašeho zraku

XYZ OPTIKA

Tato ojedinělá technologie je pojmenována po třech osách, které popisují tři rozměry - hloubku, šířku a výšku. Všechny tyto osy jsou při pohledu přes brýle Oakley zachovány ve svém původním tvaru a velikosti a nedochází tak k žádnému zkreslení. Díky této technologii mají všechny brýle Oakley vlastnosti, kterých jiné sluneční brýle nedosahují.


TECHNOLOGIE RÁMŮ

Až na výjimky všechny obruby slunečních brýlí firmy OAKLEY jsou vyrobeny ze speciálního materiálu nazývaného O Matter™. Tento materiál je ultra lehký, velice flexibilní a majitelem patentu na jeho výrobu a používání, je pouze firma OAKLEY. A to zdaleka není vše. Dalším patentem, který firma OAKLEY vlastní jsou speciální gumičky. Ty jsou vyrobeny z vysoce přilnavého a porézního materiálu nazývaného Unobtainium™ a nacházejí se v místě, kde se obruby brýlí dotýkají hlavy u uší. Celá technologie je založena na principu unikátního Three-Point Fit Systému, při kterém se Vás brýle OAKLEY dotýkají pouze na třech místech hlavy: na nose a na dvou místech nad ušima. Tím odpadá nutnost zakřivení nožiček obrub, které při delším nošení působí nepříjemně. Díky tomu, že všechny sluneční brýle OAKLEY jsou velice lehké, nebudete téměř cítit, že je máte na hlavě.

- Optické postavení, poloha pro ostré, přesné vidění
- Absorpce nárazu pro zdokonalení bezpečnosti
- Geometrie, která rozšiřuje periferní vidění

Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana
Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana

HYDROFOBNÍ POVRCH ČOČEK

Unikátní hydrofobní, vodoodpudivý povrch způsobuje, že čočky jsou odolné vůči nahromadění vlhkosti. Na rozdíl od běžných čoček se kapka vody a jiné nečistoty na skle rovnoměrně nerozlije, ale shlukne se do miniaturních kapiček, které nebrání ve vidění. Součástí je i „protišmouhová“ technologie, která zvyšuje odolnost čoček také vůči olejům, potu a jiným látkám znesnadňujících jasné vidění a tím i snižujících Vaši bezpečnost při sportu.

- Zamezuje nahromadění vlhkosti
- Potlačuje šmouhy a odpuzuje znečišťující látky
- Usnadňuje udržovat čočky čisté

Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana
Brýle Oakley - kvalita, houževnatost, funkčnost, ochrana

OCHRANA PROTI NÁRAZU

Všechny Oakley sluneční brýle splňují standardní požadavky na odolnost vůči dopadu, úderu a nárazu Americké Standardizační Organizace (ANSI), která je špičkovým kritériem pro měření bezpečnosti. S brýlemi Oakley se Vám nestane, že by se Vaše čočky roztříštily přímo na očích poté, co by je zasáhl například baseballový míček nebo dokonce střela. Pro zajímavost je možné uvést, že pokud na brýle vystřelíte 12mm brokovnicí ze vzdálenosti 14-ti metrů, sklo pohltí náraz a nepraskne.

- odolnost vůči nárazu těžkých předmětů při nízké rychlosti
- odolnost vůči nárazu lehčích předmětů při vysoké rychlosti
- optimalizovaná ochrana díky inovacím jakými jsou například plutoniový materiál čoček


TRANSMISIVNÍ ČOČKY

Oakley se spojili se společností Transition Optical, Inc., aby vytvořili čočky, které se automaticky ztmavují a zesvětlují. Fotochromatická technologie transmisivních čoček spolu s Oakley patentovanými novinkami dávají nejlepší průhlednost, ochranu a provedení, jaké jsou vůbec možné.

- Čočky, které se přizpůsobují změnám odstínů světla
- Barevné provedení čoček, které zkvalitňuje hloubku vnímání
- HDO® pro pohodlné vidění

Blíží se zima. Také na kvalitních brýlích záleží, kolik toho v zimním počasí uvidíte.
Blíží se zima. Také na kvalitních brýlích záleží, kolik toho v zimním počasí uvidíte.
Dotazy a kecy
Jméno:
Text:
Anti-spam: shit
Od: pan nožička 1.4.2011 v 00:08:45
nejsou ty nožičky náhodou nacvakávací? zlomila(vejpůl) nebo ulomila(u brejlý)?
Od: Switch 31.3.2011 v 15:42:13
Hoj. Prubni zastoupeni pro ČR : http://www.oakleyshop.cz/
Od: daudr 31.3.2011 v 10:30:48
Neví někdo prosím,kde se tyto brýle opravují,zlomila se nám nožka.
Od: Menša 11.11.2010 v 13:55:31
haha a co kdyby tě trefili do čela?
Od: KAMO 10.11.2010 v 21:41:36
hodně dobrééé!!!
Od: HAMAR - martinhales.com 10.11.2010 v 20:39:18
test je to je mazecc jinak to při focení používám již 2roky a je to best to best ,ale MUSHOW je pitcha MUSHOW :)

up line

DOZVI SE VÍC NA FACEBOOKU

MUSHOW KITESTORE BAZAR

AGIOS NIKOLAOS KITECENTER

Slingshot - tradice, síla, styl, kvalita

OAKLEY - The Best Eyeware Company

Red Bull -- http://www.redbull.cz

OPRAVY VAŠICH DRAKŮ V KRÁTKÉM ČASE - LITESERVICE.CZ

Partička kitových nadšenců z Ostravy

SK snowkiting, kiteboarding a landkiting portal

czech landkiting portal

windguru

Mushow Pro Camp Mar Menor

Mushow Pro Camp Mar Menor

Čuďa na Mauru

Switch na Sídlu

RPM 2011

czech snowkiting portal

KITEBOARDING MAR MENOR SPAIN - Ubytování

Penzion Beskyd v Rožnově pod Radhoštěm

Webcam a meření větru na Rozkoši - Surfcentrum u Milana

Lanové centrum Brno

Martin Haleš fotogalery

Snowkiting_ORLICKÉ_HORY-Chata_MILHOUSE

Ruben Len10 - SLINGSHOT

Aaron Hadlow - FLEXIFOIL

Arnette - Sunglasses and goggles http://www.arnette.com/

Yacht club Dyje Břeclav - Nové Mlýny, Pavlov

RICOH

IMPROMAT

FREESKIING PAGES

BONESHAKER

Honkytong board shop

TOPlist